KONTAKT

Vysoká škola Danubius

Richterova č. 1171

925 21 Sládkovičovo

Slovenská republika

tel : 031 773 28 11

Aktualita
21. máj 2015

Nová séria voliteľných predmetov

Nová séria voliteľných predmetov zameraných na právne vzťahy k nehnuteľnostiam a realitnú činnosť! Fakulta práva Janka Jesenského ponúka študentom ako prvá právnická fakulta na Slovensku možnosť získať dostatok komplexných informácií z oblasti právnych vzťahov k nehnuteľnostiam a obchodovania s nehnuteľnosťami s cieľom uplatniť sa po štúdiu ako profesionál na realitnom trhu! Kvalita a odbornosť bude dosahovaná aj spoluprácou s najväčším združením realitných profesionálov na Slovensku NARKS!

Fakulta práva Janka Jesenského Vysokej školy Danubius predstavuje študentom našej právnickej fakulty a záujemcom o štúdium

ako prvá právnická fakulta na Slovensku

možnosť rozšíriť záber svojho štúdia o systematické získavanie komplexných informácií a praktických zručností v realitnej oblasti prostredníctvom na seba nadväzujúcich predmetov súvisiacich s realitnou praxou a s potrebami realitného makléra!

Oproti existujúcim vzdelávacím kurzom tohto typu, ktoré sú verejnosťou vyhľadávané a pomerne obľúbené, sa študenti našej fakulty môžu v rámci riadneho štúdia práva profilovať na absolventa vysokej školy schopného zastať popri všeobecným právnickým povolaniam aj povolanie vysokoškolsky vzdelaného realitného makléra. To všetko bez akýchkoľvek ďalších poplatkov!

Štúdium tohto smeru bude postavené na sérii predmetov, ktoré sa bezprostredne týkajú realitnej činnosti – zmluvy v praxi realitného makléra, právne vzťahy k nehnuteľnostiam a obchodovanie s nehnuteľnosťami (realitná činnosť), angličtina realitného makléra, postavenie a činnosť správnych orgánov na úseku katastra a stavebného konania, alebo ktoré s realitnou činnosťou súvisia – psychologické tréningy využiteľné v obchode a v komunikácii s klientom, marketing realitnej kancelárie, home staging (voľne preložené ako úprava interiéru za účelom predaja alebo prenájmu), interérový dizajn, daňové poradenstvo a mnohé ďalšie. Predmety a ich obsahová náplň budú pravidelne dopĺňané a aktualizované tak, aby čo najlepšie reflektovali na potreby praxe.

Informácie budú študentom sprostredkované kvalitnými pedagógmi našej fakulty, ktorí majú skúsenosti v tejto oblasti (najmä z občianskeho práva hmotného i procesného, obchodného práva, správneho práva, trestného práva, medzinárodného práva súkromného) a externými lektormi, ktorí získali teoretické i praktické zručnosti dlhoročnou praxou (realitní profesionáli, geodeti, developeri, bankári a finančníci, dražobné spoločnosti, architekti a mnohí ďalší). Kvalitu a odbornosť budeme dosahovať aj spoluprácou s najväčším združením realitných profesionálov – Národnou asociáciou realitných kancelárií Slovenska (NARKS)!

Tešíme sa na všetkých, ktorí sú rozhodnutí vystúpiť z radu a stať sa konkurencieschopným vysokoškolákom!

Prílohy :